Prikaz 1–12 od 14 rezultata

Hiflofiltro je renomirani proizvođač filtera za motocikle, ATV-ove, skutere i druge motociklističke i powersports aplikacije. Osnovan je 1955. godine i ima bogato iskustvo u proizvodnji visokokvalitetnih filtera za različite tipove vozila.

Brend je poznat po svojoj inovativnosti, pouzdanosti i efikasnosti svojih proizvoda. Hiflofiltro filteri su napravljeni od visokokvalitetnih materijala i koriste najsavremenije tehnologije kako bi osigurali optimalnu filtraciju i zaštitu motora od štetnih čestica i nečistoća.

Hiflofiltro proizvodi širok spektar filtera, uključujući uljni filteri, filteri vazduha, filteri goriva i filteri za prenos, prilagođene različitim tipovima motocikala i voznih uslova. Njihovi filteri su dizajnirani da pruže izvanredne performanse i produže životni vek motora, čineći ih popularnim izborom među vozačima i mehaničarima širom sveta.

Pored toga, Hiflofiltro kontinuirano radi na unapređenju svojih proizvoda i razvoju novih tehnologija kako bi zadovoljio potrebe savremenih vozača i motocikala. Njihova posvećenost kvalitetu i pouzdanosti čini ih liderom u industriji filtera za motocikle i powersports vozila.