Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

Athena je poznati proizvođač rezervnih delova i komponenti za motocikle, skutere, ATV-ove i ostala vozila powersports kategorije. Osnovan je 1973. godine i ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji visokokvalitetnih delova za motocikle.

Brend je poznat po svojoj širokoj paleti proizvoda, koja uključuje brtve motora, setove za reparaciju motora, ventilske setove, pakninge, klipne kompletove, cilindre, radilice i mnoge druge delove i komponente. Svi proizvodi Athena su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i prolaze stroge kontrole kvaliteta kako bi osigurali pouzdanost i performanse.

Athena je poznata i po svojim inovativnim rešenjima i tehnologijama, koje omogućavaju bolju izdržljivost i performanse delova. Njihovi proizvodi se često koriste u trkačkim i visokoperformantskim motociklima, kao i u svakodnevnoj vožnji, zbog svoje pouzdanosti i kvaliteta.

Pored toga, Athena kontinuirano radi na razvoju novih proizvoda i tehnologija kako bi zadovoljila potrebe svojih korisnika i pružila im najbolje moguće iskustvo. Njihova posvećenost kvalitetu i inovacijama čini ih jednim od lidera u industriji rezervnih delova za motocikle i powersports vozila.