Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Bardahl je renomirani svetski brend sa preko sedamdeset godina iskustva u proizvodnji aditiva, maziva i proizvoda za održavanje motora i vozila. Osnovan je 1939. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, a danas je prisutan širom sveta sa širokim asortimanom proizvoda namenjenih kako putničkim vozilima, tako i motociklima.

Ono što Bardahl izdvaja jeste njihova posvećenost inovacijama i konstantnoj težnji ka unapređenju performansi i zaštiti motora. Njihovi proizvodi su razvijeni koristeći najnovije tehnologije i najkvalitetnije sirovine, što im omogućava da pruže vrhunske performanse i pouzdanost.

Bardahl proizvodi obuhvataju širok spektar ulja za motore, aditiva za gorivo, aditiva za ulje, kao i proizvoda za čišćenje i održavanje motora. Njihova paleta proizvoda omogućava vozačima i motociklistima da održe optimalno zdravlje i performanse svojih vozila, produže životni vek motora i smanje troškove održavanja.

Osim po kvalitetu proizvoda, Bardahl je poznat i po svojoj globalnoj prisutnosti i podršci korisnicima. Njihova mreža distributera širom sveta omogućava vozačima da lako pristupe njihovim proizvodima i stručnoj podršci, dok brend konstantno radi na prilagođavanju svoje ponude različitim potrebama tržišta i vozača.