Motociklističke priče

Kišna odela i kabanice za jesen i zimu

Ni jedan motociklista ne voli neočekivanu kišu, naročito ako se nalazi na otvorenom putu. Natopljena odeća može da bude veliki problem, naročito ako u blizini nemate mesto gde bi stali da se osušite i ugrejete tokom jesenjih i zmiskih dana kada je znatno hladnije. Uz pravo kišno odelo možete uživati bez razmišljanja koje je godišnje doba.

1. Sigurnost koju donose kišna odela

Sva kišna odela su opremljena reflektujućim trakama, kako bi osigurali dodatnu sigurnost i vidljivost motocikliste na putu.
Još jedna od prednosti kišnih odela je što vam neće zauzimati prostor u koferu, zbog svoje kompaktnosti lako se savijaju i kompresuju tako da ih uvek možete ubaciti u kofer ili torbu.
Odela su napravljena tako da na rukavima i nogavicama imaju gumu-steznik ili čičak koji dodatno osigurava da vam voda ne prođe.
A koliko se brzo oblače, pa… čim primetite da se sprema kiša, trebaće vam 1-2 minuta da obučete kompletno kišno odelo i da nastavite vašu vožnju.

2. Materijali od kojih se prave i karakteristike

Bitno je napomenuti i da su kišna odela napravljena od paropropusne tkanine, što znači da ne propušta vodu ali da se isto tako nećete dodatno znojiti ako nosite jaknu ispod kišnog odela.
Sva kišna odela su napravljena od vodonepropusnih materijala koji imaju hidrofobni efekat, tako da voda pri vožnji faktički klizi sa kišnog odela.
Materijal od kojeg se pretežno prave je poliester, ali u zavisnosti od proizvođača mogu biti izrađeni i od drugih vodonepropusnih materijala.

3. Ponuda kišnih odela

Neka moto oprema se već pravi kao vodonepropusna, ali za sve one koji nisu spremni da izdvoje malo veća sredstva za kupovinu tako kvalitetne moto opreme, mi u ponudi imamo:
Kišna odela, kabanice, navlake za noge, vodoneprpusne rukavice i ostalu opremu za kišu!
Možete poručiti komplet kišno odelo ili zasebno deo.
Celokupnu ponudu možete pogledati na našem web shopu na sledećem LINKU, a za sve dodatne stvari koje vas interesuju možete nas pozvati na broj telefona.